Introductie

Cloud-oplossingen

Het belang van betrouwbare en veilige IT is een absolute vereiste in uw organisatie. Met de unieke en op-maat-gemaakte Cloud-oplossingen van Van Vlodrop IT wordt de technische kant van uw werkomgeving volledig door ons beheerd in een private Cloud omgeving.
Wij beheren de techniek, terwijl u zich richt op de ‘belangrijke zaken’ van uw onderneming. Dat is het gemak van Van Vlodrop IT!
Polo van Vlodrop IT

Cloud-oplossingen

De Cloud-oplossingen van Van Vlodrop IT

Health Cloud®

Bij Van Vlodrop IT weten we dat patiëntenzorg de meest privacygevoelige informatie is. Het fundament van onze Health Cloud rust dan ook op expertise in de techniek en ervaring in de zorg. Dit hebben we kunnen combineren tot een sterk, veilig en betrouwbaar platform dat voor iedereen in de gezondheidszorg toegankelijk is.

Ontdek wat de Van Vlodrop IT Health Cloud ® voor uw praktijk of zorginstelling kan betekenen.

Business Cloud

Van Vlodrop IT maakt gebruik van een uniek Business Cloud platform voor iedereen in het bedrijfsleven: Van MKB tot ZZP’ers. Flexibiliteit en veiligheid staan hierbij centraal, want uw data is altijd en overal veilig beschikbaar zonder dat de privacy van uw medewerkers of relaties hieronder lijdt. Dat is het gemak van onze Business Cloud.

Ontdek wat de Van Vlodrop IT Business Cloud voor uw bedrijf kan betekenen.

altijd up to date

Veilig

Wij van Van Vlodrop IT zijn ons ervan bewust dat uw data privacygevoelig is. Ons netwerk is maximaal beveiligd en privacy staat op nummer één! Er blijft geen data achter op de werkplek die u gebruikt. Wordt uw werkplek gestolen? Geen paniek! Alle gegevens staan in de cloud.

Overal werken

Betrouwbaar

Uw werkplek krijgt een eigen virtuele server in een gecertificeerd Nederlands datacenter en data wordt opgeborgen via de Van Vlodrop IT-techniek. Dit houdt in dat uw data continue beveiligd wordt conform de Nederlandse beveiligingsnormen (AVG).
dataloos kantoor

Kwaliteit

Van Vlodrop IT werkt samen met gerenommeerde partners*. Door deze samenwerking kunnen wij u voorzien van een compleet pakket aan IT-diensten.
back ups

Flexibel

Bij uitbreiding of krimp van uw praktijk of organisatie, kan er gemakkelijk worden op- of afgeschaald. Onze abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar naar minder of meer werkplekken.
altijd up to date

Mobiel

Mobiliteit is enorm belangrijk. Het is overal mogelijk om met de meest gangbare apparatuur (desktop, laptop, mobiele telefoon, tablet, etc.) een veilige toegang tot uw persoonlijke werkomgeving te krijgen. Zo zijn uw gegevens altijd direct binnen handbereik. Zelfs onderweg of vanuit thuis.

over ons
Over Vlodrop IT

Over Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT begrijpt hoe de techniek in elkaar steekt.

Onze experts denken mee en hebben jarenlange ervaring en kennis van systemen in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Dit heeft geresulteerd in onze Health Cloud® en Business Cloud oplossingen.
We zijn al jaren klant van Van Vlodrop IT en zijn erg tevreden over dit bedrijf. Sinds de samenwerking met Van Vlodrop IT heerst er veel meer rust op onze werkvloer. De medewerkers zijn erg klantvriendelijk, komen regelmatig langs om ontwikkelingen door te nemen en helpen goed. Kortom, we hebben een goede ervaring met Van Vlodrop IT. We bevelen hen ook zeker aan bij collega’s.
Dr. Mom

Huisartsenmaatschap Bocholtz