Onze diensten

Diensten

ICT en techniek kunnen vaak een bron van ergernis zijn op uw werkplek. Bij Van Vlodrop IT vinden wij dat IT geen zorg mag zijn. Daarom bieden wij professionele en gebruiksvriendelijke ICT-diensten die aansluiten bij uw wensen.

Door onze jarenlange ervaring kennen we de vraag achter de vraag en kunnen we écht ontzorgen. Dat is het gemak van Van Vlodrop IT!

IMG_0584

Diensten

Varianten

Bij Van Vlodrop IT zijn we er ons van bewust dat een gestroomde ICT-omgeving belangrijk is voor uw werkplek. ‘Ontzorgen’ is het sleutelwoord en de kracht van Van Vlodrop IT. Onze experts zijn voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en de beste producten. Dat heeft geresulteerd in een divers aanbod van diensten: Van printers tot digital signage en zelfs de complete inrichting. Kortom, alles om uw werkplek compleet te maken.

Zakelijke printers

De beste printers met een grote capaciteit, speciaal bedoeld voor bedrijven en organisaties.

Audiovisuele oplossingen

Het inzetten van digitale schermen om intern en/of extern dynamische content weer te geven.

Complete Inrichting

Het automatiseren, vergemakkelijken en verbeteren van terugkerende taken op kantoor om slimmer te werken.

over ons
Cloud operator Yoshi

Over Van Vlodrop IT

Een full service IT-bedrijf

Van Vlodrop IT is een full service IT-bedrijf waarbij veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan. Wij streven dagelijks naar een beschermde werkomgeving met de beste apparatuur en de meest veilige middelen. Onze experts hebben de kennis, u de wensen. Samen komen we tot de beste oplossing voor u en uw medewerkers.

Partners

Ik heb de praktijk overgenomen van mijn vader in 2017. Maar mijn vader werkt al jaren naar tevredenheid met van Vlodrop IT. Ik ken ze als een laagdrempelig, goed bereikbaar bedrijf. Ze reageren snel en pakken alles direct op. Ze zijn netjes en zorgvuldig in hun communicatie. Ik zou van Vlodrop IT zeker ook aanbevelen met name op het gebied van servicegerichtheid en doortastendheid.

Dr. Klaassen

Huisartsenpraktijk Oirsbeek