Diensten

CYBER SECURITY TRAINING

Cyber security is ontzettend belangrijk. Wij bieden daarom een cyber security training aan waarin u instructies en filmpjes over dit onderwerp kunt bekijken. Deze zijn te vinden via onderstaande button.

Cloud-oplossingen

Over de Health Cloud®

Een product voor huisartsen, door huisartsen

Het fundament van onze Health Cloud rust op expertise in de techniek en ervaring in de zorg. Met andere woorden: het beste van beide werelden. Dit hebben we kunnen combineren tot een sterk, veilig en betrouwbaar platform dat voor iedereen in de gezondheidszorg toegankelijk is.

Mobiliteit van u en uw medewerkers staat centraal

Ons mobile platform ondersteunt de flexibiliteit van u en uw medewerkers. Overal waar u gaat heeft u de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke werkomgeving te benaderen. Denk aan de vaste computer in uw praktijk, uw laptop thuis of uw tablet tijdens een huisbezoek.

Veiligheid staat bij ons bovenaan

Bij Van Vlodrop IT weten we dat patiëntenzorg de meest privacygevoelige informatie is. Onze Health Cloud is betrouwbaar en veilig. Daarmee voorkomt u het risico op een data-lek.

altijd up to date

Volledige support

Naast de installatie en het onderhoud is de Van Vlodrop IT-supportafdeling er voor al uw vragen. We gaan open en eerlijk te werk en zorgen te allen tijde voor een passende oplossing.

Overal werken

Altijd en overal werken

Neem uw bureaublad overal mee naartoe. Gaat uw hardware stuk? Geen probleem! Ga met een ander apparaat weer verder waar u gebleven was.

dataloos kantoor

Dataloos kantoor

Alle mails, documenten en patiëntendossiers staan in de cloud. Zo blijft data nooit achter op een apparaat zoals een desktop, laptop, tablet of telefoon.

Overal werken

Eén aanspreekpunt

Van Vlodrop IT is uw aanspreekpunt voor ondersteuning bij al uw IT gerelateerde uitdagingen. Wij zorgen voor een passende oplossing!

altijd up to date

Altijd up-to-date

Omdat u een dienst van ons afneemt hoeft u niet steeds nieuwe software aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving up-to-date blijft. Zo borgen we de veiligheid en snelheid van onze systemen.

back ups

Automatische back-ups

Wij voeren back-ups uit om uw gegevens te allen tijde veilig te stellen. Zo gaat uw data nooit verloren!

over ons
Vlodrop IT business cloud

Over Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT werkt samen met gerenommeerde partners

Partners als E-Zorg, Vcare, Wachtkamerschermen, ESET en Brother. Door deze samenwerkingen kunnen wij u voorzien van een compleet pakket aan IT-diensten.

Wij werken al heel wat jaren samen met Van Vlodrop IT. Sinds dat de Health Cloud® van Van Vlodrop IT is ontwikkeld kunnen we niet meer zonder! Dit bedrijf is kleinschalig, maar groots opgezet. Ze bieden het volledige pakket en regelen alles in onze praktijk: van support tot de de hard- en software. De medewerkers zijn eenvoudig te bereiken en alles is bespreekbaar. Als er bijvoorbeeld onduidelijkheden of uitdagingen zijn, wordt dat meteen door Van Vlodrop IT opgepakt. Ik zou van Vlodrop IT zeker aanbevelen.

Saskia de Boer

Huisartsenpraktijk Stramproy-Ell