Onze diensten

Complete inrichting

Het belang van betrouwbare en veilige IT is een absolute vereiste in uw organisatie. Dat geldt niet alleen voor de hardware van uw werkplek, maar juist voor uw volledige werkplek, software en randapparatuur. Met een complete inrichting van Van Vlodrop IT wordt uw werkplek volledig door ons georganiseerd, beheerd en gemonitord.

Geen lastige IT vragen en nooit lang wachten op een oplossing. Dat is het gemak van Van Vlodrop IT!

Melani is algemeen directeur bij Vlodrop IT

Over Complete Inrichting

Automatiseren, vergemakkelijken en verbeteren

De complete inrichting van Van Vlodrop IT zorgt voor het automatiseren, vergemakkelijken en verbeteren van terugkerende taken. Men kan zo direct bij de benodigde info, met als resultaat een slimmere manier van werken en natuurlijk minder tijdsverspilling.

Van Vlodrop IT levert, installeert en monitort o.a.:

  • Netwerkbeheer
  • Softwarebeheer
  • Security
  • Stabiliteit
  • Telefonie
  • Hardware
  • Software

De voordelen van Complete Inrichting

altijd up to date

Eén aanspreekpunt

Van Vlodrop IT is uw aanspreekpunt voor ondersteuning bij al uw IT gerelateerde uitdagingen. Wij zorgen voor een passende oplossing!

Overal werken

Snelle en professionele hulp

Bij storingen is er altijd een engineer voor u beschikbaar. U kunt een keuze maken uit meerdere SLA's om zo responsetijden te bespoedigen.

dataloos kantoor

Volledige support

Naast de installatie en het onderhoud is de Van Vlodrop IT-supportafdeling er voor al uw vragen. We gaan open en eerlijk te werk en zorgen te allen tijde voor een passende oplossing.

back ups

Altijd up-to-date

Omdat u een dienst van ons afneemt hoeft u niet steeds nieuwe software aan te schaffen. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat uw omgeving up-to-date blijft. De veiligheid en snelheid van onze systemen worden hierdoor geborgd.

over ons
IMG_0165

Over Van Vlodrop IT

Ontzorgen

‘Ontzorgen’ is het sleutelwoord van Van Vlodrop IT. Wij begrijpen hoe de techniek in elkaar steekt en onze experts denken altijd met u mee. Onze jarenlange ervaring en kennis van systemen biedt voor iedere werkplek een oplossing.

Partners