De Business Cloud

Betrouwbare en veilige IT in voor bedrijven

Van Vlodrop IT maakt gebruik van een uniek Business Cloud platform voor iedereen in het bedrijfsleven: Van MKB tot ZZP. Flexibiliteit en veiligheid staan hierbij centraal, want uw data is altijd en overal veilig beschikbaar zonder dat de privacy van uw medewerkers of relaties hieronder lijdt. Dat is het gemak van onze Business Cloud!

Melani is algemeen directeur bij Vlodrop IT

Cloud-oplossingen

Over de Business Cloud

Een toegevoegde waarde voor uw bedrijf

Het fundament van onze Business Cloud rust op expertise in de techniek en ervaring in het bedrijfsleven. Met andere woorden: onze cloud is dé plek waar het beste van twee werelden samenkomt. Dit resulteert in een veilig, betrouwbaar en mobiel platform dat toegankelijk is voor alle bedrijven en organisaties.

Focus op mobiliteit en automatisering

Ons mobile platform ondersteunt de flexibiliteit van u en uw medewerkers. Overal waar u gaat heeft u de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke werkomgeving te benaderen. Denk aan de vaste computer op kantoor, uw laptop thuis of uw tablet onderweg.

Een extra veilig inlogproces

Bij Van Vlodrop IT weten we als geen ander hoe belangrijk veiligheid is. Inloggen in het systeem vindt daarom plaats door middel van een tweefactor-authenticatie. U en uw medewerkers krijgen alleen toegang tot het systeem met een uniek en persoonsgebonden inlog.

altijd up to date

Lagere stroomkosten

We garanderen dat uw stroomkosten zullen dalen. Er worden namelijk geen servers ingezet, er vindt geen hittevorming plaats en dus is er ook geen airco nodig in de serverruimte. Kortom, een win-winsituatie.

Overal werken

Geen dure hardware

U hoeft niet langer te investeren in hardware. Een verbinding met onze Business Cloud is genoeg. De cloud is namelijk dé plek waar rekenkracht plaatsvindt.

dataloos kantoor

Dataloos kantoor

De volledige kantooromgeving wordt ondergebracht in de Business Cloud. Zo blijft data nooit achter op een apparaat zoals een desktop, laptop, tablet of telefoon.

back ups

Automatische back-ups

Wij voeren back-ups uit van de mappen, de gehele server en de gehele virtuele omgeving zodat uw gegevens ten alle tijden veilig worden gesteld. 

Volledige support

Volledige support

Naast de installatie en het onderhoud is de Van Vlodrop IT-supportafdeling er voor al uw vragen. We gaan open en eerlijk te werk en zorgen te allen tijde voor een passende oplossing.

Icoon thuiswerken

Interactieve samenwerking

Samenwerken op afstand? Geen probleem! De Business Cloud maakt een interactieve samenwerking mogelijk. Documenten kunnen eenvoudig gedeeld worden en alle data is altijd en overal beschikbaar. U kunt dus vergaderen en presentaties geven, zonder dat communicatie verloren gaat. Ook al werkt u op afstand van elkaar.
over ons
Auto van Vlodrop IT

Over Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT automatiseert alle systemen

Hierdoor blijft de veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit gewaarborgd. Het systeem van onze relaties is altijd en overal toegankelijk en alle bedrijfsspecifieke applicaties kunnen gebruikt worden.

Ik heb de praktijk overgenomen van mijn vader in 2017. Maar mijn vader werkt al jaren naar tevredenheid met van Vlodrop IT. Ik ken ze als een laagdrempelig, goed bereikbaar bedrijf. Ze reageren snel en pakken alles direct op. Ze zijn netjes en zorgvuldig in hun communicatie. Ik zou van Vlodrop IT zeker ook aanbevelen met name op het gebied van servicegerichtheid en doortastendheid.

Dr. Klaassen

Huisartsenpraktijk Oirsbeek