Over ons

Over Van Vlodrop IT

Van Vlodrop IT houdt zich dagelijks bezig met het belang van betrouwbare en veilige IT in de zorg, bedrijven en organisaties. Wij denken continue met de klant mee en kijken hoe we onze service en producten nog makkelijker kunnen maken. Onze medewerkers beschikken over kennis van systemen en hardware binnen elke branche. Dit heeft onder andere geresulteerd in onze Health Cloud ® en Business Cloud oplossingen.

Klanten kiezen voor Van Vlodrop IT vanwege de kennis, de kwaliteit, het vertrouwen en het innovatieve vermogen. Door de jarenlange ervaring kennen we de vraag achter te vraag en kunnen we écht ontzorgen. Onze relaties staan namelijk altijd bij ons op nummer één. Nu en in de toekomst.

IT mag geen zorg zijn!

Wie zijn we?

Team

Medewerker Jacques
Jacques
Technisch Directeur en Oprichter van Van Vlodrop IT

Voor mij is het heel erg belangrijk dat iedereen tevreden is. Zowel onze relaties, als onze medewerkers. De persoonlijke touch van Van Vlodrop IT is hierbij een meerwaarde. We proberen een fijne werksfeer te creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We denken mee en kijken hoe we het nog makkelijker voor onze relaties en medewerkers kunnen maken. Dit heeft onder andere geresulteerd in onze Health®, Business en Private Cloud oplossingen.

Directeur Melani
Melani
Algemeen directeur

Organiseren zit in mijn bloed. Dit deed ik vroeger al in het verenigingsleven, nu is het mijn dagelijkse werk bij Van Vlodrop IT. Hier houd ik mij bezig met bestuurlijke en organisatorische zaken. Daarnaast probeer ik elke dag de brug tussen IT en gebruikers te verkleinen. Ik ben zelf een gebruiker, geen expert. Dat is een voordeel, want zo ervaar ik sneller frustraties en kan ik zorgen dat processen verbeterd worden door mijn collega’s. Collega’s waar ik enorm trots op ben.

Medewerker Dave
Dave
Sales Manager

Ik vind het belangrijk om gehoord te worden, gevarieerd werk te kunnen doen en voldoening te krijgen van mijn baan. Gelukkig is dit het geval bij Van Vlodrop IT. Er heerst een luchtige werksfeer, er is altijd tijd voor een geintje en er zijn veel mogelijkheden om mijzelf te ontplooien.

Medewerker Lesly
Lesly
Technische dienst en Cloud operator

Sinds mijn jeugd heb ik een grote aandacht voor computers. Het was dan ook niet verrassend dat ik mijn opleiding en werk koos in deze ‘tak van sport’. Het is fijn om te werken bij Van Vlodrop IT. Teamwork staat bij ons centraal en er heerst een huiselijke, gezellige omgeving. Ik ben trots op het feit dat we samen tot mooie oplossingen komen om onze relaties nog meer van dienst te kunnen zijn.

Medewerker Yoshi
Yoshi
SKILLED SERVICE DESK EN CLOUD OPERATOR

Van Vlodrop IT heeft mij de kans gegeven om mijn afstudeerstage binnen het bedrijf uit te voeren. Tijdens deze afstudeerstage ben ik onderdeel geworden van het Van Vlodrop IT-team. Na het behalen van mijn hbo-diploma ben ik in dienst getreden als medewerker Technische Dienst/Cloud operator. Sindsdien werk ik hier met heel veel plezier. Het werk is zeer divers en uitdagend, maar vooral interessant.

Jesper
Algemeen medewerker

Meehelpen bij Van Vlodrop IT doe ik al langere tijd met veel plezier, dus toen ik de mogelijkheid kreeg om full time in het team te komen werken pakte ik deze kans zonder twijfel. Nergens anders vond ik het veelzijdige werk en de uitdaging waar ik naar opzoek was. Maar hier bij Van Vlodrop IT heb ik een uitdaging gevonden met ook nog eens super medewerkers die meedenken en helpen. Hierdoor vind ik het soms jammer dat het werk al om vijf uur is afgelopen, maar ben ik blij dat ik de volgende ochtend meteen weer aan de slag kan.

Word jij onze nieuwe collega?