Inschrijven


Mark

Ik werk graag en dan vind ik leuk werk en dito werkomgeving erg belangrijk. Het is een gezellige groep en een mooi klantenbestand. Door de groei van Van Vlodrop IT zie ik kansen vooreen next step” Dit laatste vindt van Vlodrop IT ook belangrijk.

Mark

Manager Technische Dienst

Lesly

Computers hebben al mijn aandacht sinds mijn jeugd. Het was dan ook niet verrassend dat ik mijn opleiding en werk koos in die ‘tak van sport’. Het is fijn om te werken bij Van Vlodrop IT met een groot klantenbestand in de zorg en het MKB segment. Het teamwerk spreekt mij ook enorm aan. Samen komen we tot mooie oplossingen om onze relaties nog meer van dienst te zijn en verbeterslagen te slaan als bedrijf. Ik haal voldoening uit mijn werk. Ik ben bezig met het oplossen van problemen. De omgang met mensen en de huiselijke en gezellige omgeving bij van Vlodrop IT spreken mij enorm aan.

Lesly

Technische dienst en Cloud operator

Dave

Ik vind het belangrijk datje gehoord wordt, het werk erg variërend is en dat het voldoening geeft wanneer ik de relatie heb kunnen helpen. Van Vlodrop IT biedt de mogelijkheid om mijzelf te ontplooien. Er heerst een luchtige werksfeer, waar tijd is voor eengeintje en ook heel serieus gewerkt kan worden.

Dave

Servicedesk en Sales

Yoshi

Van Vlodrop IT heeft mij de kans gegeven om mijn afstudeerstage uit te voeren binnen het bedrijf. Tijdens deze afstudeerstage ben ik al onderdeel geworden van het Van Vlodrop IT-team. Na het behalen van mijn hbo-diploma ben ik in dienst getreden als medewerker TechnischeDienst/Cloud operator. Sindsdien werk ik met heel veel plezier binnen het gezellige team. Het werk is zeer divers en uitdagend, maar vooral interessant.

Yoshi

Technische Dienst en Cloud operator

Herman

De techniek heeft mij altijd aangetrokken. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn beroep mag maken. In mijn 23-jarige loopbaan heb ik alle processen in een organisatie van dichtbij mogen meemaken. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan. De mix van sales, techniek en relatiemanagement blijkt voor mij de combinatie waarbij ik het beste uit mezelf kan halen. Hierbij voel ik mij als een vis in het water. Kortom, alles wat met de relatie te maken heeft trekt mij aan. Als mensenmens heb ik de servicegerichtheid van nature in mij zitten. De sfeer is goed, informeel en met veel humor. Bij een goed relatiecontact gaat het om de klik. Een goede band is voor mij belangrijk om met elkaar mooie dingen te realiseren binnen de IT. Dat is ook de kracht van Van Vlodrop IT: je bent geen nummer!

Herman

Manager Service Desk/Relations Manager

Melani & Jacques

Voor ons is het heel erg belangrijk dat iedereen tevreden is. Zowel onze relaties, als onze medewerkers. De persoonlijke touch is een meerwaarde. We proberen een fijne werksfeer te creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Dit komt ten goede aan de sfeer en uiteindelijk voor onze relaties. We denken mee en kijken hoe we het nog makkelijker voor onze relaties en medewerkers kunnen maken. Dit heeft onder andere geresulteerd in onze Health®, Business en Private Cloud oplossingen. Maar daar blijft het niet bij. Jacques en zijn team blijven steeds weer zoeken naar nieuwe innovatieve mogelijkheden om onze relaties nog meer van dienst te zijn en nog betere oplossingen te bieden. Melani houd zich voornamelijk bezig met de bestuurlijke en organisatorische zaken.

Melani & Jacques

Algemeen Directeur / Technisch Directeur en Oprichter

Mariana

Ik zorg dat de werkomgeving schoon en netjes is voor alle medewerkers. De waardering van iedereen vind ik ZEER belangrijk. Er is veel respect voor elkaar binnen VanVlodrop IT. Het is mooi om te zien hoe ik gewaardeerd wordt. Ik krijg ook heelveel vrijheid in mijn werk. Mag zelf mijn dag indelen en dat voelt vertrouwd. De sfeer binnen Van Vlodrop IT is geweldig. Dat maakt het dat ik er heel graag werk.

Mariana

Facilitair Medewerkster

Alexander

In 2010 heb ik mijn stagebij van Vlodrop IT afgerond. In de avonduren werkte ik tevens als remote beheerder. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik fulltime gaan werken bijvan Vlodrop IT. In eerste instantie bestonden mijn werkzaamheden uit het oplossen van storingen die telefonisch aangemeld werden. Naderhand werd ik verantwoordelijk voor de werkbank (inkomende/uitgaande reparaties), materialen en het remote beheer. Naast deze werkzaamheden bezoek ik ook onze relaties op locatie om storingen aan hardware dan wel software te verhelpen. Dit vind ik het leukste aan mijn werk. Iedere situatie is anders en vraagt vaak om een specifieke aanpak gericht op de relatie. Het geeft mij voldoening wanneer de storing is verholpen en de relatie weer verder kan met de dagelijkse werkzaamheden.

Alexander

Logistiek en technisch medewerker

Randy

In het verleden ben ik werkzaam geweest bij van Vlodrop IT. Na een tijdje ergens anders ervaring opgedaan te hebben, kreeg ik toch weer heimwee naar het oude vertrouwde plekje bij van Vlodrop IT. Ik heb hier altijd prettig gewerkt en hetgeen was dan ook al snel beklonken. Mijn passie ligt in de ICT en ik vind het dan ook belangrijk dat iedere relatie netjes en correct geholpen wordt. ‘’Om echte service te bieden, moet je iets toevoegen dat niet met geld kan worden gekocht of gemeten, en dat is oprechtheid en integriteit.’’

Randy

Servicedesk

Rudi

Ik ben een IT-er in hart en nieren met een bulk aan ervaring. Voor mij staat de klant altijd centraal. Mijn interesses en specialiteiten gaan vooral uit naar Windows en Linux servers, netwerken, beveiliging en virtualisatie. Bij Van Vlodrop IT kom ik dan ook goed tot mijn recht. Het is afwisselend en uitdagend werk dat we samen elke dag met ons team bedrijven. Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte voor zelfontplooiing en een flinke dosis aan humor.

Rudi

Technische dienst en Cloud operator

Komt jouw verhaal hier?

Ben jij opzoek naar een leuke uitdaging? Mail dan je CV en motivatiebrief naar info@vanvlodropit.nl, wellicht wordt jij diegene die ons team komt versterken!

Komt jouw verhaal hier?

Open vacature

IT mag geen zorg zijn!

Klanten kiezen voor Van Vlodrop IT vanwege de kennis, de kwaliteit, het vertrouwen en het innovatieve vermogen. Door de jarenlange ervaring kennen we de vraag achter te vraag en kunnen we écht ontzorgen. We creëren een complete, gebruikersvriendelijke werkomgeving die je overal ter wereld veilig kunt gebruiken en hebben kennis van veel systemen en hardware in elke branche. Uniek zijn de op maat en zelf ontwikkelde Health Cloud ®, Business Cloud en Private Cloud. Security en privacy staan hoog in het vaandel en elke relatie staat bij ons op nummer één voor nu en in de toekomst.

Wat de medewerkers vertellen

Herman
Relations Manager/Manager Service Desk

Kortom, alles wat met de relatie te maken heeft trekt mij aan. Als mensenmens heb ik de servicegerichtheid van nature in mij zitten. De sfeer is goed, informeel en met veel humor. Bij een goed relatiecontact gaat het om de klik. Een goede band is voor mij belangrijk om met elkaar mooie dingen te realiseren binnen de IT. Dat is ook de kracht van Van Vlodrop IT: je bent geen nummer!

De techniek heeft mij altijd aangetrokken. Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn hobby mijn beroep mag maken. In mijn 23-jarige loopbaan heb ik alle processen in een organisatie van dichtbij mogen meemaken. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan. De mix van sales, techniek en relatiemanagement blijkt voor mij de combinatie waarbij ik het beste uit mezelf kan halen. Hierbij voel ik mij als een vis in het water.

Mark
Manager Technische Dienst

Ik werk graag en dan vind ik leuk werk en dito werkomgeving erg belangrijk. Het is een gezellige groep en een mooi klantenbestand. Door de groei van Van Vlodrop IT zie ik kansen vooreen next step” Dit laatste vindt van Vlodrop IT ook belangrijk.

Herman

Relations Manager/Manager Service Desk

Dave
Servicedeskmedewerker en Sales

Ik vind het belangrijk datje gehoord wordt, het werk erg variërend is en dat het voldoening geeft wanneer ik de relatie heb kunnen helpen. Van Vlodrop IT biedt de mogelijkheid om mijzelf te ontplooien. Er heerst een luchtige werksfeer, waar tijd is voor eengeintje en ook heel serieus gewerkt kan worden.

Lesly
Seniortechnische dienst en Cloud operator

Samen komen we tot mooie oplossingen om onze relaties nog meer van dienst te zijn en verbeterslagen te slaan als bedrijf. Ik haal voldoening uit mijn werk. Ik ben bezig met het oplossen van problemen. De omgang met mensen en de huiselijke en gezellige omgeving bij van Vlodrop IT spreken mij enorm aan.

Computers hebben al mijn aandacht sinds mijn jeugd. Het was dan ook niet verrassend dat ik mijn opleiding en werk koos in die ‘tak van sport’. Het is fijn om te werken bij Van Vlodrop IT met een groot klantenbestand in de zorg en het MKB segment. Het teamwerk spreekt mij ook enorm aan.

Herman

Relations Manager/Manager Service Desk

Alexander
Logistiek en technisch medewerker

In 2010 heb ik mijn stagebij van Vlodrop IT afgerond. In de avonduren werkte ik tevens als remote beheerder. Nadat ik mijn diploma heb behaald, ben ik fulltime gaan werken bijvan Vlodrop IT. In eerste instantie bestonden mijn werkzaamheden uit het oplossen van storingen die telefonisch aangemeld werden. Naderhand werd ik verantwoordelijk voor de werkbank (inkomende/uitgaande reparaties),materialen en het remote beheer.

Naast deze werkzaamheden bezoek ik ook onze relaties op locatie om storingen aan hardware dan wel software  te verhelpen. Dit vind ik het leukste aan mijnwerk. Iedere situatie is anders en vraagt vaak om een specifieke aanpak gericht op de relatie. Het geeft mij voldoening wanneer de storing is verholpen en de relatie weer verder kan met de dagelijkse werkzaamheden.

Yoshi
Medior Technische Dienst en Cloud operator

Sindsdien werk ik met heel veel plezier binnen het gezellige team. Het werk is zeer divers en uitdagend, maar vooral interessant.

Van Vlodrop IT heeft mij de kans gegeven om mijn afstudeerstage uit te voeren binnen het bedrijf. Tijdens deze afstudeerstage ben ik al onderdeel geworden van het Van Vlodrop IT-team. Na het behalen van mijn hbo-diploma ben ik in dienst getreden als medewerker TechnischeDienst/Cloud operator.

Herman

Relations Manager/Manager Service Desk

Melani & Jacques
Oprichter VanVlodrop IT

Voor ons is het heel erg belangrijk dat iedereen tevreden is. Zowel onze relaties, als onze medewerkers. De persoonlijke touch is een meerwaarde. We proberen een fijne werksfeer te creëren, waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Dit komt ten goede aan de sfeer en uiteindelijk voor onze relaties. We denken mee en kijken hoe we het nog makkelijker voor onze relaties en medewerkers kunnen maken.

Dit heeft onder andere geresulteerd in de Cloud oplossingen. Maar daar blijft het niet bij. Jacques en zijn team blijven steeds weer zoeken naar nieuwe innovatieve mogelijkheden om onze relaties nog meer van dienst te zijn en nog betere oplossingen te bieden. Jacques en Melani zijn enorm trots op hun team, iedereen werkt met hart en ziel, elke dag met passie, humor en veel inzet.

Mariana
Facilitair medewerker

Ik zorg dat de werkomgeving schoon en netjes is voor alle medewerkers. De waardering van iedereen vind ik ZEER belangrijk. Er is veel respect voor elkaar binnen VanVlodrop IT. Het is mooi om te zien hoe ik gewaardeerd wordt. Ik krijg ook heelveel vrijheid in mijn werk. Mag zelf mijn dag indelen en dat voelt vertrouwd.De sfeer binnen Van Vlodrop IT is geweldig. Dat maakt het dat ik er heel graag werk.

Wat onze relaties vertellen

Saskia de Boer

Huisartsenpraktijk Stramproy-Ell

Wij werken al dik 10 jaar met van Vlodrop IT. Wij werken in de Health Cloud ®. Van Vlodrop IT regelt alles in onze praktijk, ook de hard- en software. Alles is bespreekbaar. Als er onduidelijkheden of uitdagingen zijn, wordt dat meteen opgepakt. Communicatie is daarin heel erg belangrijk. Iedereen is makkelijk en snel bereikbaar. Het ticketsysteem en contact is fijn. Ik zou van Vlodrop IT aanbevelen. Het is kleinschalig, maar wel groots opgezet. Ze bieden het hele pakket.

Dr. Hundscheid

Huisartspraktijk Hundscheid Roggel

We werken al ruim 4 jaar met van Vlodrop IT, vanaf de opening van hun nieuwe pand. De samenwerking verloopt prettig. Ik zou van Vlodrop IT zeker aanbevelen. Het bedrijf is persoonlijk, klein, in de regio en ze hebben veel kennis van hosting en HIS.

Dr. Mom

Huisartsenmaatschap Bocholtz

Wij hebben een hele goede ervaring met Van Vlodrop IT. Daarom zijn we ook al jaren klant en bevelen we het bedrijf ook aan bij collega’s. Zo komen die collega’s ook wel eens kijken naar onze ICT. Sinds we zijn gaan samenwerken met van Vlodrop is er meer rust gekomen. Ze zijn heel klantvriendelijk en helpen goed. Sinds 2017 werken we in de Van Vlodrop ITHealth Cloud ®.

Dr. Klaassen

Huisartsenpraktijk Oirsbeek

Ik heb de praktijk overgenomen van mijn vader in 2017. Maar mijn vader werkt al jaren naar tevredenheid met van Vlodrop IT. Ik ken ze als laagdrempelig, goed bereikbaar bedrijf. Ze reageren snel en pakken alles direct op. Ze zijn netjes en zorgvuldig in hun communicatie. Ik zou van Vlodrop IT zeker ook aanbevelen met name op het gebied van servicegerichtheid en doortastendheid.

Onze partners